Eerste foto-expositie succes!

geplaatst in: Nieuws | 0

 

Op 27 mei was het zover: de eerste echte Kunstbaas-expositie in Nijmegen! Zeven fotografen uit het hele land deden mee. Het thema was ‘Familie’. Aan de foto’s was te zien dat de fotografen daar een heel creatieve kijk op hebben. Bijna alle fotografen waren gekomen – sommigen met hun eigen familieleden. Wat waren ze trots. Terecht!

Foto’s
Maar Kunstbaas trok tijdens het Waalzinnig Festival nog veel meer bezoekers. Tijdens de opening in de Bibliotheek was de belangstelling boven verwachting groot. Dat was natuurlijk erg gezellig, en ook een beetje warm. Mensen waren onder de indruk van de foto’s van de talenten. Zo zie je maar, iedereen kan mooie, bijzondere of kunstzinnige foto’s maken. Of je nu toevallig een verstandelijke beperking hebt of niet!

Crowdfunding
Voor de expositie van deze bijzondere foto’s was geld nodig. Kunstbaas ging crowdfunden en haalde ruim 2100 euro op. Zo konden we de talenten een mooi podium mee bieden. Met kwaliteitsprints bijvoorbeeld; dat draagt bij aan de professionele uitstraling van onze fotografen. Wij nemen hen zeer serieus in hun talent, dus dat vinden wij heel belangrijk.

Plannen voor nieuwe foto-exposities
De foto’s zijn netjes opgeruimd en het nagenieten is begonnen. Maar bij Kunstbaas zijn we alweer bezig met de volgende expositie. Ook willen we een workshop gaan organiseren. Er hebben zich ook nieuwe talenten aangemeld. Die zijn natuurlijk meer dan welkom!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.