v.l.n.r. Danielle, San, Els en Marian

Het bestuur van stichting Kunstbaas bestaat uit vier personen. Danielle, San, Els en Marian. Ieder met zijn eigen specialisme maar met een gezamenlijke motivatie. Samen werken we aan een gezellig, creatief en toegankelijk platform voor fotografen. Met exposities en workshops. Daar staan we voor. Daar zetten we onze energie op

Marian DraaismaVoorzitter
Marian was tot 2021 Marketing Directeur van zorginstelling Pluryn en werkt tegenwoordig als adviseur Merkbeleid in de zorg. Een verdere greep uit haar uitgebreide cv laat zien dat zij binnen het bedrijfsleven een prominente marketingrol vervulde. Zo was ze mede-eigenaar van een van de grootste marketing reclamebureaus uit Nijmegen, Ruijs Draaisma. Ze was initiatiefnemer en voorzitter van het Europees netwerk van reclamebureaus Eurada en schreef drie boeken over marketing en merkbeleid in de zorg. Marian gelooft in de eigen kracht en groei van mensen en bedrijven en zet haar ideeën nu graag in voor Kunstbaas!

Els van Gerven – Bestuurslid
Els runde jarenlang haar eigen fysiotherapiepraktijk, naast een druk gezin met vier kinderen. Ze vindt het heel belangrijk dat iedereen met een beperking- hoe groot of klein ook- zoveel mogelijk de kans krijgt zich te ontwikkelen. Niet alleen op de arbeidsmarkt, maar ook op het gebied van sport, kunst en ontspanning. Als moeder van een zoon met een beperking weet ze uit eigen ervaring hoeveel plezier en geluk dit kan geven. Dat motiveert haar om Kunstbaas vanuit het bestuur te ondersteunen.

San Sperber -Penningmeester
San heeft ruim 15 jaar ervaring als schrijver, communicatieadviseur en videomaker. Ze werkte onder meer bij Einder Communicatie in Nijmegen. Haar hart ligt bij mensen die minder gemakkelijk hun draai vinden in deze maatschappij. In haar bedrijf Storydepartment maakt ze verhalen en video's, vooral voor mensen uit een bijzondere doelgroep.

Danielle Groeneveld - Secretaris
In 2016 nam Danielle het initiatief voor Special Olympics in Nijmegen en omgeving. Dit landelijke sportevenement voor sporters met een verstandelijke beperking trok 2500 deelnemers, 1000 begeleiders en 1500 vrijwilligers. Danielle organiseert dit soort projecten van A tot Z via haar bedrijf D'aanpak. Met als doel mensen met een beperking te helpen bij hun integratie in de samenleving. Ze doet dat op haar enthousiaste, sociale en gedreven wijze.